Pudra proteică
Rețete

Pudra proteică. Trucuri în bucătărie.

Pudra proteică din semințe de cânepă LAIA’S poate fi cel mai simplu și sănătos truc al tău pentru a găti un sos bun, pentru a lega un dressing de salată sau a obține acea consistență cremoasă care face o tocăniță delicioasă.

Cum să folosești pudra proteică LAIA’S pentru a găti un sos bun.

Dacă ai încercat cel puțin o dată să faci un sos sau o tocăniță, atunci știi cât este de greu să obții acea consistență cremoasă de la final.
De obicei adaugi făină, nu-i așa?
Noi am găsit o soluție simplă și mult mai sănătoasă ⤵️
>>> adăugăm pudră proteică din cânepă.
Pe lângă consistența cremoasă, ne bucurăm și de un aport sănătos de proteine de calitate.

Rețetă de sos de mazăre cu pudră proteică din semințe de cânepă

Ingrediente:

  • o ceapă medie
  • 1 morcov mediu
  • 400 g mazăre (poate fi congelată, la borcan sau proaspătă)
  • o lingură de ulei
  • o legătură de mărar
  • o lingură cu vârf de pudră proteică LAIA’S
  • condimente după gust (sare, piper, curry etc)

Preparare:

Se spală și se curăță ceapa și morcovul. Se pun la călit în ulei, până când se rumenesc ușor apoi se adaugă mazărea și se pune apă doar cât să acopere legumele. Se lasă la foc mediu până când mazărea este fiartă (timpii de fierbere sunt în funcție de tipul ales- congelată, la borcan/ conservă sau proaspătă).

Acum este timpul pentru trucul nostru. Scoate într-un bol puțină zeamă și adaugă în ploaie pudra proteică LAIA’S, amestecând constant până când devine o pastă omogenă. Toacă fin legătura de mărar și adaugă în sosul tău de mazăre. Nu uita de condimente, desigur, duă gust.

Poftă bună!

P.S. Gustul pudrei proteice este fin, neutru și nu influențează semnificativ preparatul final.
Pentru informații complete despre pudra proteică LAIA’S, click aici!
Vă recomandăm de asemenea un articol cu rețetele a 20 de sosuri și dressinguri. Click aici!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *