In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Cu toate acestea, SC Laia’s Organic S.R.L. va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@laias-organic.ro

Procedura de denuntare si retur:

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa prin una din cele 2 modalitati:

– la adresa de email info@pronutrition.ro

– prin posta/curier sau orice alta modalitate de transport la adresa str. Soarelui, nr. 29, Dumbravita, jud. Timis

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o sesizare scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul unde se vor returna banii.

Produsele returnate trebuie sa fie sigilate si in ambalajul original.

De asemenea sesizarea trebuie sa contina urmatoarele:

  • numele clientului, adresa de email (daca este cazul) si numarul comenzii
  •  denumirea si numarul de bucati pentru produsele ce se doresc returnate
  • data livrarii produselor
  • motivul returnarii

Cheltuielile retur de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra, in maxim 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur suma va fi rambursata.