Fermieri locali de cânepă
Informatii utile

Lucrăm doar cu fermieri locali de cânepă din U.E.

Materia primă pe care o folosim provine doar de la fermieri locali de cânepă din Uniunea Europeană. Produsele noastre pot fi urmărite până în ferma de origine.

De ce este trasabilitatea importantă pentru tine?

Pentru că îți oferă siguranță. Mai mult, faptul că materia primă provine doar de la fermieri locali de cânepă din U.E. îți oferă garanții suplimentare. Autoritățile europene monitorizează foarte strict producția de cânepă, iar astfel tu știi sigur că ceea ce consumi nu este produs în condiții iresponsabile și care pot dăuna sănătății.

Fermierii europeni folosesc tulpini care sunt cultivate în mod legal de mai multe generații, la cele mai înalte standarde. În tot acest timp, prin colaborarea strânsă dintre autorități și cultivatori, procesele și tehnicile s-au dezvoltat într-un mod cât mai sigur pentru sănătatea umană.

Rețeaua noastră de fermieri locali de cânepă

Fiecare recoltă reprezintă munca grea, pasiunea și rigurozitatea partenerilor noștri și este un lucru cu care ne mândrim. De-a lungul anilor ne-am întărit relațiile existente, dar am continuat să cunoaștem și noi fermieri. De ce? Pentru a înțelege felul în care se dezvoltă industria, pentru a fi la curent cu noile practici de cultivare și cu inovațiile în domeniu. Din inima Italiei, în vestul României și până pe coasta însorită a Spaniei, fermierii noștri au ceva în comun: angajamentul serios pe care îl au față de standardele de siguranță ale agriculturii practicate în Europa.

Calitatea depinde de condițiile în care cânepa este crescută

Temperatură, apă, soare, perioada în care se plantează semințele, toți acești factori sunt cruciali pentru calitatea plantei. Iar aceste condiții se pot schimba de la an la an. De aceea avem o rețea de fermieri locali experți, pe tot teritoriul Europei, care au experiența necesară pentru a se adapta condițiilor climatice schimbătoare.

De ce este important pentru tine ca planta să fie procesată de către fermieri locali?

Este nevoie de o mare precizie atunci când planta de cânepă este procesată. În special atunci când este recoltată, curățată și uscată, deoarece daca aceste etape nu sunt urmate cu grijă, calitatea produsului finit poate să scadă considerabil. Mai mult, vei putea simții chiar și în gustul produsului finit diferența dintre un gust neutru, fin, plăcut, care seamănă cu cel de nucă și un gust amărui, neplăcut. Dacă ai gustat până acum produsele noastre, înseamnă că știi exact unde ne încadrăm.

În aceste etape, timpul este foarte important. De obicei fermierii lucrează peste program, chiar și la sfârșit de săptămână. Tot acesta este momentul în care fermierii ne trimit mostre pentru a fi testate în ceea ce privește gustul, culoarea, compoziția și, foarte important, verificăm dacă planta conține contaminanți. Cumpărăm de la fermieri doar atunci când biomasa ajunge la standardele pe care le impunem. Astfel tu te bucuri de calitate, iar fermierii locali sunt stimulați să respecte cerințele.

Aceștia suntem noi, aceasta este povestea noastră. Laia’s România este subsidiara companiilor Laia’s Proteinhanf Gmbh și Becanex GmbH din Berlin, Germania.

Te invităm să vizitezi catalogul de produse Laia’s.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *