detoxifiere
Stil de viață

Detoxifiere? Nu mai pierde bani cu produse scumpe

Nu există produse minune pentru detoxifiere. Adevărul este că organismul are capacitatea de a se detoxifica singur prin ficat, rinichi, piele, plămâni, sistemul digestiv și sistemul limfatic. Tot ce putem noi face este să sprijinim aceste sisteme ca să își facă treaba cât mai bine. Nu te mai lăsa păcălit/ă de produse scumpe și află cum te poți ajuta chiar începând de astăzi, din intimitatea casei tale.

Află câțiva pași simpli pe care îi poți începe chiar de azi pentru a sprijini procesul natural

✅Pasul 1. Redu consumul de pâine și paste din făină albă. Îți recomandăm rețeta noastră de pâine sănătoasă, care conține trei ingrediente din cânepă.

REȚETĂ: Pâine sănătoasă

✅Pasul 2. Introdu proteinele la micul dejun. Pudra proteică Laia’s are 50 g proteine per 100 g de produs. Îți poți face un shake cu lapte (sau lapte de soia, migdale, orez) și banane (sau alte fructe). Bonus! Are un gust plăcut de nucă. Află cum proteina din cânepă te ajută să te energizezi chiar începând de dimineață!

ARTICOL: Cânepa la micul dejun

✅Pasul 3. Alege grăsimi sănătoase, precum uleiuri presate la rece, nuci, semințe. Încearcă uleiul de cânepă Laia’s! Este de asemenea bogat în vitamina E ceea ce înseamnă că luptă împotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi. Astfel încetinește îmbătrânirea celulară.

✅Pasul 4. Nu sări peste mese și introdu gustările dintre mese. Nu trebuie să te îngrijorezi pentru siluetă. Avem pentru tine două rețete de gustări sănătoase de casă:

REȚETĂ: Batoane proteice, rețetă simplă fără coacere

REȚETĂ: Biscuiți dulci

✅Pasul 5. Bea minim 6-8 pahare de apă/ zi.

✅Pasul 6. Profită de ceea ce îți oferă natura în următoarea perioadă de primăvară: spanac, urzici, salată, ridichi, ceapă verde. Avem pentru tine o rețetă simplă și sănătoasă de pesto de casă.

REȚETĂ: Pesto de casă

Care sunt pericolele pentru sănătatea ta atunci când îți propui o cură detoxifiere?

Nu te înfometa! Un organism slăbit este predispus îmbolnăvirii. Organismul necesită toate cele 3 tipuri de macronutrienți: glucidele, proteinele și grăsimile. Secretul este să începem să îi oferim glucide, proteine și grăsimi de calitate.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *