DESPRE NOI
LAIA'S ORGANIC

BRANDUL

Laia’s Organic SRL este subsidiara din Romania a companiilor Laia’s Proteinhanf Gmbh (Berlin, DE) și Becanex GmbH (Berlin, DE), cu sediul în Dumbrăvița, județul Timiș.

Echipa noastră de cercetare – dezvoltare crează produse premium care păstrează structura plantei de cânepă într-o formă cât mai pură.

SUSTENABILITATE

Practicile noastre urmăresc criterii de durabilitate și sustenabilitate. Activitatea LAIA’S Organic se desfășoară din respect pentru mediu și oameni.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ

Folosim o metoda de extracție brevetată “low pressure”, care păstrează spectrul complet al plantei. În timp ce alte tehnologii utilizate extrag separat compușii doriți, după care îi recombină artificial.

SIGURANȚĂ și TRASABILITATE

Colaborăm doar cu fermieri din UE, pe care îi vizităm periodic pentru a testa materia primă. Avem o evidență foarte clară, de la calitatea semințelor și până la cea a produsului finit.

CERTIFICARE și TESTARE

Suntem o companie certificată și efectuăm toate testele de laborator necesare pentru ca produsul să păstreze cele mai înalte standarde de calitate. Vă invităm să consultați certificatele de analiză, urmărind linkurile de mai jos.

 

 

ECHIPA

Raluca

Administrator

Eduard

Vanzari

Cristina

Assistant Manager

Paula

Marketing si Comunicare

AVETI O INTREBARE PENTRU NOI?

Obiectivul final al companiei este cel de a asigura livrarea unor produse la o calitate excelenta, superioara din toate punctele de vedere.